Flash Logistics

Wie zijn wij?

Flash Logistics is één van de beste en veiligste vervoerders van Nederland! Met 20+ jaar ervaring en gemotiveerde chauffeurs, leveren wij uw vracht zorgvuldig en op tijd af. Wij zien onszelf echt als een verlengstuk van uw organisatie die proactief meedenkt. Zo krijgt u de beste en eerlijkste service voor al uw zendingen.

Flash Logistics bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste, gediplomeerde chauffeurs die met veel liefde hun vak uitvoeren. Voor elke situatie waarbij vervoershulp gewenst is, bieden wij een oplossing.

100% goed bereikbaar!

Onze missie is om alle logistieke uitdagingen op een efficiënte manier op te lossen en ervoor te zorgen dat u altijd van ons op aan kunt. Daarom zijn wij altijd goed en snel te bereiken.

Ongeacht het type zending kunnen wij helpen. Ons wagenpark is zeer divers en biedt dus altijd een geschikte transport oplossing. Grotere pakketten kunnen worden vervoerd in een van onze bakwagens. Kleinere pakketten passen perfect in de caddy of bus. Voor de exacte laadvermogens van onze wagens, kunt u contact opnemen.

Waarom kiezen voor Flash Logistics?

  • NIWO gecertificeerd
  • Representatief wagenpark
  • Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs
  • Wij staan klaar op ieder moment van de dag

Wij regelen het van A tot Bestemming

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Witte De Withstraat 9
2405 VA Alphen aan den Rijn

Contact

06 444 418 67
info@flashlogistics.nl